Main Menu
Random Images
| Виена Шести Форум - Откриване II |
|
|
| Pictures: 11 |
Chatbox
You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup
Alex
29 Jul : 23:44
nonkapo nqmah net nqkolko dni i ne sum vidql saob6tenieto. inu4e sum v Hashi,japanese restaurant. mn e dobre,samo deto sega e malko sprqlo
4akam vi
nvd
29 Jul : 12:24
zdr Mila S ... kak ste? ... kak q karame po4ivkata ?
Mila S
29 Jul : 11:22
Zdravei nvd
nvd
28 Jul : 09:51
zdr Mila s ... kak sme ? ...kvo pravim? ..
Mila S
26 Jul : 10:39
Zdraveite ):niakoi poznava li bulgari,koito zhiveiat vuv Fujairah?
View all posts (626)
BG Consulate in Dubai
Контакт
UAE, DUBAI 0244
Consulate General of the Republic of Bulgaria
Jumaira Road, Villa No18
P.O. Box 72535
Tel.: +971-4-344 2419
Fax: +971-4-344 2341
E-mail: bulgcons@emirates.net.ae
Web Page: www.bulgarianconsulate-dubai.com
Welcome Guest
Currently Online (29)
Extra Information
Google AddSense
Share BGinUAE.com
Last 2 Forum Posts
| Bulgarians in Dubai and UAE :: Forums :: Flirt :: Cabin Crew на лафче |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
| emirates | ||
| Go to page << >> | |
|
Moderators: Ivo Datchev, roadrunner, -=ivan=-
|
| Author | Post | ||
| DesislavaVS |
| ||
![]() Registered Member #948 Joined: Wed Nov 18 2009, 08:23PMLocation: Malta Posts: 11 Thanked 0 times in 0 posts | Здравейте отново, gerjito бях на итнервю отдавна когато бяха в Малта Октомври месец миналата година- сега съм на етап последно потвърждение понеже вече изпратих медицинските и очаквам последно потвърждение за дата , но затова искрено се надявам да има Българи понеже за сега непотвърдената дата ми е 29-ти Март. А относно за паспорта jnjnnjnj със сигурност ще ти е нужно да го подновиш- така че колкото по-рано толкова по-добре според мен. | ||
| Back to top | | ||
| gerjito |
| ||
![]() Registered Member #1139 Joined: Wed Feb 10 2010, 06:32PMLocation: plovdiv Posts: 24 Thanked 2 times in 2 posts | jnjnnjnj аз също съм с паспорт който изтича скоро,но мисля след като ми се обадят да си го изкарам за 3 дена и да им пратя копие. за сега чакам да видим какво ще стане | ||
| Back to top | | ||
| jnjnnjnj |
| ||
![]() Registered Member #1097 Joined: Tue Jan 26 2010, 06:28PMLocation: Sofia/Bulgaria Posts: 12 Thanked 0 times in 0 posts | Blagodarq za byrzite vi otgovori. Az sum Julieta. Chudq se za kakvo da se pritesnqvam. Syjalqvam za shliokavicata. | ||
| Back to top | | ||
| bocka |
| ||
![]() Registered Member #1093 Joined: Sun Jan 24 2010, 02:47PMLocation: Bulgaria Posts: 15 Thanked 0 times in 0 posts | Хей pepsy относно това със снимките - аз имах същия проблем. Трябваше да си правя нови - но бях извън страната и чак вчера ги пратих ( след милиони опити - докато разбера че майла трябва да е под 1 МВ ) , но иначе миналата седмица им ги пратих и по пощата - но ..... как да знам дали са стигнали ... уж препоръчано ,.... но дали някой ги гледа .. кой знае - вятър работа Иначе за е-майлите - дадох отметка да получа известие че са ми отворили майла но все още нямам отговор - все пак вчера ги пратих. И аз само за това се притеснявам да не стане проблем че толкова късно ги пратих (( ще се изям от яд. Някой има ли който вече е получил обаждане че е одобрен??? Вече чух за един такъв случай ))) хайде успех на всички!!!! ( и мен ) хихих | ||
| Back to top | | ||
| gerjito |
| ||
![]() Registered Member #1139 Joined: Wed Feb 10 2010, 06:32PMLocation: plovdiv Posts: 24 Thanked 2 times in 2 posts | Bocka,кой са одобрили бе? Браво, много бързо са звъннали и успех на всички други | ||
| Back to top | | ||
| jnjnnjnj |
| ||
![]() Registered Member #1097 Joined: Tue Jan 26 2010, 06:28PMLocation: Sofia/Bulgaria Posts: 12 Thanked 0 times in 0 posts | Na ediniq list s e-mail-a, na koito da prashtame snimki ili drugi propusnati dokumenti pishe, che do 2 meseca trqbva da gi pratim. Taka che, Bori, ne se pritesnqvai. | ||
| Back to top | | ||
| pepsy |
| ||
![]() Registered Member #1138 Joined: Tue Feb 09 2010, 09:40PMLocation: Sofia, Bulgaria Posts: 15 Thanked 0 times in 0 posts | Хора! Днес ми се обадиха Както тук някъде каза Иван, конграчулейшънс викат Направо не мога да повярвам! Бях се настроила да чакам супер много. Даже отначало изобщо не зацепих, мислех си, че ми се обаждат за снимките нещо, знам ли и аз.. bocka, не се притеснявай за снимките. Явно ги получават, но не си дават много зор да отговарят. Ти за кого друг си чула?? Лелеее, стискам ви палци на всичкитеее! Пишете веднага! | ||
| Back to top | | ||
| pepsy |
| ||
![]() Registered Member #1138 Joined: Tue Feb 09 2010, 09:40PMLocation: Sofia, Bulgaria Posts: 15 Thanked 0 times in 0 posts | A! Да ви кажа.. Жената, която ми се обади ме попита кога мога да пътувам. Аз й казах, че съм написала 1 Юли, защото имам изпити. Тя обаче каза, че последната training група трябва да е там най-късно на 14-ти Юни. Аз естествено се съгласих, ще ги оправя тези изпити, колко му е Mikinceto, мислете цяла програма!! | ||
| Back to top | | ||
| jnjnnjnj |
| ||
![]() Registered Member #1097 Joined: Tue Jan 26 2010, 06:28PMLocation: Sofia/Bulgaria Posts: 12 Thanked 0 times in 0 posts | Zavijdame ti. Bravo na teb. Uspeh s izsledvaniqta. Nie produljavame da chakame The Golden Call! | ||
| Back to top | | ||
| VICE |
| ||
| | Здравейте на всички! На мен ми се обадиха преди 5 минути, одобрена съм, като дата ми дадоха 19-ти Април. Успех на всички! Стискам Палци!!! Ако има други за тази дата, да казват | ||
| Back to top | | ||
| gerjito |
| ||
![]() Registered Member #1139 Joined: Wed Feb 10 2010, 06:32PMLocation: plovdiv Posts: 24 Thanked 2 times in 2 posts | Айде и аз съм в кюпа- Ренка с теб двете под ръчичка и на 19ти отлитаме | ||
| Back to top | | ||
| VICE |
| ||
| | Ami zaedno letiat po interview-ta zaedno shte otletim i za Dubai!!! Goliam kef )) | ||
| Back to top | | ||
| yani55 |
| ||
| Bravo na vas momicheta!:) Az otpadnah minalata godina prez oktomvri,nooo.... sega otivam da rabotq za Qatar airways(za dobro ili losho::::)))Stskaam palci i na ostanalite,ne gubete nadejda!!!ako nqkoi moje da mi dade mnenie za Qatar airways,molq da go napravi.Az izchetoh vsichki forumi i mneniqta sa ot enata do drugata krainost:(?Daite mi i vasheto mnenie! | |||
| Back to top | | ||
| Madball |
| ||
![]() Registered Member #1194 Joined: Thu Mar 11 2010, 02:50PMLocation: Bulgaria Posts: 2 Thanked 0 times in 0 posts | Здравейте и честито на избраните За съжаление разбрах за подобен род оферта твърде скоро и бях изпуснал срока за кандидатстване Затова имам няколко въпроса и искам да се извиня,ако ви се сторят елементарни.Кога ще бъде датата за следващо набиране на персонал за Emirates и интервюта в България? Възможно ли е да се отиде в друга страна(например Сърбия),ако application form-а ми бъде одобрен или запитванията трябва да се извършват задължително в родното място? Признавам си с ръка на сърцето, че досега не съм работил в тази сфера. Казвам се Иван,на 24 съм,завърших езикова гимназия с профил английски,предстои ми дипломиране във ФЖМК на СУ и съм бил по студентски бригади в САЩ. За тази работа научих случайно от приятелка на майка ми,чиито син е стюард в Emirates и се мотивирах невероятно силно... Което едва ли ще ми е от особена полза при кандидатстване,но все пак... Предварително благодаря Metal is just music... Hardcore is a culture ! | ||
| Back to top | | ||
| Anichka |
| ||
| | Bravo be momicheta,napravo ste gi razbili,za 10 dni otgovor,eee,mi gordeia se che pak sum v silnata grupa Shte ste strahotni no doubd ! Sega i nie s Asinka da se prisuedinim i niamame greshka do skoro,stiskam si palzi i na Asia stiskam,abe na vsichki stiskam Za Madball- Sledvashtoto nabirane shte e liatoto nai-veroiatno,sledi na emiratescareers,tam publikuvat open days navsiakude po sveta.mojesh da se iavish kudeto poiskash.hubavo e da se registrirash sus profil i emirates sami shte ti pratiat e-mail koga i kude.Inache dori i da ne ti pratiat -iaviavash se s usmivka i CV i se pochva prozesa cheti i gledai linkovete v "pomosht za emirates"tuk,tezi linkove me dokaraha do final interview v tozi moment Niama nujda da si rabotil tova predi,ima nujda da iskash da go rabotish Uspeh i otvoreni vrati ti jelaia Whether you think you can or think you can't,either way you are right" Henry Ford | ||
| Back to top |
| ||
| Go to page << >> | |